Better Trauma Care Norway 2015

Nasjonal Kompetansetjeneste for Traumatologi arrangerer et nasjonalt og internasjonalt møte for traumeinteresserte på Gardermoen den 12.-13. oktober 2015.

Vi har laget et spennende program, se her: http://traumatologi.no/wp-content/uploads/2015/06/better-trauma-care-norway-2015_flyer_ok.pdf, med både norske og engelske sesjoner. Vi har en abstraktkonkurranse på engelsk, der de 8 beste abstrakter blir invitert til muntlig fremføring på engelsk med uvanlige gode premier, og internasjonal bedømmelseskomité.
Det er også en norsk postersesjon med like fine premier, der posterne presenteres på norsk og vi forventer norsk tekst.

Foreleserne er både internasjonale og norske, alle representerer den best tilgjengelige viten innen traumebehandling helt fra forebygging til ferdig rehabilitering, personvern og etikk. Møtet legger opp til å gi utbytte til alle aktører i traumekjeden.

Møtet arrangeres på Gardermoen med start mandag 12. oktober klokken 10:00 og avslutning tirsdag 13. oktober klokken 14:15, slik at alle rekker frem og tilbake med bare en overnatting for de tilreisende.

Påmelding gjøres her: http://traumatologi.pameldingssystem.no/trauma-care-norway-2015>.
Mer informasjon på www.traumatologi.no, der det også er mulighet for å abonnere på vårt nyhetsbrev med ukentlige oppdateringer om traumatologi.

Torben Wisborg
Leder

Siste NAForum

Redaktør av NAForum er Anne Berit Guttormsen

Standarder