Flytting av e-postliste

E-postlisten @nestesiforum er et populært sted for diskusjoner og spørsmål blant anestesileger i Norge. Hittil har e-postlisten vært stasjonert hos Legeforeningen, men det innebærer visse begrensninger når det gjelder blant annet arkiv. Det gjelder også muligheten for å legge til nye medlemmer, fjerne medlemmer, endre e-postadresse osv.

Det er derfor blitt opprettet en ny e-postliste (koblet til Yahoo!) Den har også fått navnet anestesiforum og fungere slik at du må være medlem av listen for å se og sende e-post.

Opprettelsen av denne listen betyr at den gamle e-postlisten (anestesiforum@gan.no) etterhvert vil bli nedlagt. Det vil bli en kort testperiode før dette skjer.

Bli medlem av listen!

Det er enkelt å melde seg på e-postlisten,og det kan gjøres på tre forskjellige måter:

1. Bruk påmeldingen som finnes nederst i venstre hjørne på NAFWeb. Der skriver du inn e-postadressen og trykker Join. Du blir da kun e-postmedlem, men kan velge å bli fullverdig medlem av gruppen under bekreftelsen.

2. Send en blank e-post til anestesiforum-subscribe@yahoogroups.com fra den aktuelle e-postadressen. Du blir da kun e-postmedlem, men kan velge å bli fullverdig medlem av gruppen under bekreftelsen.

3. Gå inn på http://health.groups.yahoo.com/group/anestesiforum/

Foreløpig ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar