Ny på NAFWeb

Velkommen til NAFWeb, hjemmeside for Norsk anestesiologisk forening (NAF)!

For at du skal kunne utnytte NAFWeb på best mulig måte, er det her satt opp noen punkter som kan være nyttige.
Dersom du står fast på noe og mener at det burde vært forklart her, så gi meg beskjed via Kontakt oss-siden.

Navigasjon på NAFWeb

Det skal være enkelt å navigere på NAFWeb. Du finner alt det du trenger via hovedmenyen, som finnes på venstre side av NAFWeb. Under NAFWeb-navnet helt øverst på siden finner du også en sti (engelsk “path”) for hvor du befinner deg i hierarkiet på NAFWeb. Hovedmenyen inneholder følgende elementer:

Hjem

Dette er menyvalget for å komme til forsiden. Uansett hvor du befinner deg på NAFWeb vil du alltid kunne komme tilbake til forsiden ved å velge dette. Forsiden er den siden som inneholder de sist publiserte nyheter.

Nyheter

Denne siden inneholder alle nyheter som er publisert på NAFWeb. Du vil også kunne få tilgang til nyheter som ikke lenger er publisert fra denne siden, de legges i et eget arkiv.

Styret

Styret har et eget menyvalg. Du vil bli bragt til Styrets “forside”, hvor du blant annet kan lese hvem som sitter i styret i dag. Du kan også bla deg gjennom styresammensetningen helt tilbake til før 1950.

Vi ønsker også å publisere referater fra styremøtene her – på den måten har alle mulighet til å følge med på det som skjer. Dette er foreløpig ikke implementert, men kommer snart.

Utvalgene

NAF har flere utvalg. Velger du Utvalgene på menyen, vil disse dukke opp i undermenyen, du kan dermed gå direkte til utvalgets side. Der finner du informasjon om hvem som sitter i de ulike utvalgene og annen informasjon som er spesifikk for hvert utvalg.

Høstmøtet

Her finner du informasjon om kommende høstmøte og du kan også finne linker til tidligere høstmøter. Papirer til årsmøtet og referat fra forrige årsmøte finner du også her.

Dokumenter

Under denne fanen finner du viktige dokumenter som ikke er plassert noen andre steder, f.eks. standard for anestesi, lover for foreningen osv.

Linker

Denne siden inneholder en oversikt over linker som finnes fra NAFWeb. Denne siden fylles med linker etter innspill fra dere!

Kontakt oss

På Kontakt oss-siden finner du adressen til Norsk anestesiologisk forening og et kontaktskjema. Er det spørsmål som du ikke finner svar på ved å bruke søkefunksjonen eller denne siden, er det bare å ta kontakt.

Innmelding i NAF

Du kan melde deg inn i Norsk anestesiologisk forening som din fagmedisinske forening. Dette gjøres ved å sende en e-post til Legeforeningen med din informasjon. NB! Du må være medlem av Dnlf for å bli medlem i NAF.

Siste NAForum

Redaktør av NAForum er Anne Berit Guttormsen

Standarder