Legeforeningens Min side er åpnet

Legeforeningens nye medlemsportal Min side er nå oppe og går. I disse dager sendes det ut brev til alle medlemmene med brukernavn og passord. Ta Min side i bruk fra starten!

I Min side kan alle medlemmer i Legeforeningen skreddersy sin side etter egne interesser.

Her kan du diskutere fag og danne virtuelle nettverk.

Min side gir en unik mulighet til å samle den informasjonen du ønsker innen ditt fagområde.

Det gis også mulighet til å diskutere i lukkede fora med andre kollegaer, både innen eget fag og på tvers av fag. Du kan se artikler fra Legeforeningen og Tidsskriftet sortert etter tema, og bygge opp en lenkesamling og snarveier til både interne og eksterne nettsteder.

Komme i gang

Øverst på både Tidsskriftets, Legeforeningens og alle underforeningenes nettsider finne du nå et nytt menyvalg som heter Min side. Ved å klikke på denne lenken kommer du inne i Min side. Du logger deg inn ved å taste inn medlemsnummer og passord. Disse opplysningene får du i brevet som er på vei til deg.

Har du ikke tid til å vente, eller om du har glemt brukernavn og /eller passpord – kan du klikke på linjen: Glemt eller manglende brukernavn og passord? Skriv inn mobil nummer eller e-postadresse, som er registrert hos Legeforeningen, så får du brukernavn og nytt passord tilsendt umiddelbart.

Gjør deg selv oppdatert og tilgjengelig

Øverst i høyre hjørne finner du lenke til Min profil. Ved å velge endre profil får du mulighet til å se, og oppdatere opplysningene Legeforeningen har registret om deg.

For at andre skal finne fram til deg må du åpne din egen profil. Du kan selv velge hvor mye av din profil som skal være tilgjengelig for andre medlemmer. Før du åpner profilen er du ikke tilgjengelig for andre. Tillitsvalgte vil alltid ha en åpen profil, og du vil lett finne fram til hvem som er dine tillitsvalgte.

Ta siden i bruk og utnytt mulighetene.

Det er kun medlemmer i Legeforeningen som får tilgang til Min side.

For mer informasjon om hvordan du bruker Min side finner du i denne artikkelen (lenke: http://www.tidsskriftet.no/index.php?seks_id=1676085 i Tidsskrift nr 7/08. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger kontakt nettredaksjonen@legeforeningen.no.

Siste NAForum

Redaktør av NAForum er Anne Berit Guttormsen

Standarder