Velkommen til NAFWeb

Du har nå ankommet den nye NAFWeb, åpnet den 26. oktober 2006. Siden er fortsatt under utarbeidelse, og vi er derfor glad for alle kommentarer nå i startfasen!
Den nye NAFWeb er nå mye omorganisert i forhold til slik du er vant til å finne informasjonen på den gamle NAFWeb. Vi anbefaler derfor alle å lese gjennom Ny på NAFWeb, slik at din opplevelse her kan starte raskest mulig. Er du interessert i å lese mer om bakgrunnen for overgang til ny NAFWeb, kan du fortsette nedenfor.

Bakgrunn

NAFWeb har eksistert i noen år under Legeforeningens paraplyside. Dette ga både fordeler og ulemper. Styret i NAF har vurdert mulighetene som skapes ved å ha en egen, alenestående webløsning tilgjengelig for våre medlemmer og andre besøkende.
En slik løsning vil kunne skaleres bedre og hurtigere for fremtidige behov samtidig som redaktøren har full kontroll over innhold og plassering på nettsiden. Norsk anestesiologisk forening ønsker å ligge langt fremme på nett. Det er resultatet av dette arbeidet du nå ser her.

Forandringer

Det er gjort en del forandringer på NAFWeb i forbindelse med flyttingen. For det første har forsiden fått en ny design med vekt på at siden skal være oversiktlig og lett å navigere fra. NAFWeb bruker nå Joomla! Content Management System for å ha bedre kontroll over utseende og innhold. For å få et best mulig utbytte av den nye NAFWeb, anbefaler vi at du leser gjennom “Ny på NAFWeb”. Den inneholder litt tekniske opplysninger, men først og fremst et redskap for å starte din utforsking av NAFWeb.

God fornøyelse!

Siste NAForum

Redaktør av NAForum er Anne Berit Guttormsen

Standarder