Verdens-pionér i integrativ medisin til Norge

Den verdenskjente amerikanske lege og professor Andrew Weil kommer til Tromsø i mai. Ifølge TIME Magazine er han en av verdens mest innflytelsesrike personer. Weil er også hyppig gjest i amerikanske talkshows, hos både Oprah Winfrey og Larry King på CNN.

Eksklusivt Norgesbesøk

Dr Weil er en svært etterspurt foredragsholder. Hans opptreden i Tromsø er den eneste han gjør i Europa i år, og han har ikke vært i Norge tidligere. I Tromsø skal han holde foredrag for alle som er interessert i alternativ medisin og dens betydning for vår helse.

-Dr Weil er internasjonalt anerkjent som ekspert innen feltene integrativ medisin, medisinske planter og forholdet mellom mental og fysisk helse. Det er en ære og et privilegium å kunne ta imot ham i Norge og spesielt i Tromsø, sier NAFKAMs direktør Vinjar Fønnebø. -Dette er en meget sjelden anledning, som ingen som er interessert i kosthold og helse bør gå glipp av.

Dr Weil er grunnlegger av, og direktør ved, Arizona Center for Integrative Medicine ved University of Arizona, hvor han også er professor i klinisk medisin og folkehelse. Han har blitt verdenskjent for sitt arbeid med å fremme integrativ medisin i det amerikanske helsevesenet, og har skrevet et tiltalls bøker om helse, kosthold og forebygging av helseproblemer. Flere av dem er oversatt til norsk.

Internasjonal forskningskonferanse

Det er Nasjonalt Forskningssenter innen komplementær og alternativ medisin, NAFKAM, som har invitert Dr Weil til å holde dette spennende foredraget. Dette skjer parallelt med den femte internasjonale kongressen innen forskning på alternativ medisin (www.iccmr2010.com), som går av stabelen 19. -21. mai.

Tittelen på Weils foredrag er: “Er forskning innen alternativ behandling relevant for folk flest?”.Språk: engelsk. Billetter fås kjøpt på www.billetten.as, og arrangementet går av stabelen onsdag 19. mai kl 1900 på Radisson Blu Hotel i Tromsø

Siste NAForum

Redaktør av NAForum er Anne Berit Guttormsen

Standarder