Retningslinjer for abstrakt 2024

Høstmøtet er vår viktigste møteplass med fokus på vårt fag. De frie foredragene representerer her en naturlig nøkkelrolle da de både reflekterer forskningen som utøves av anestesiologer og fokuserer på faglige utfordringer og problemstillinger gjennom ulike kasuistikker.

Vi oppfordrer assistentleger, overleger, forskere og ikke minst alle stipendiater til å sende inn abstrakt. Høstmøtearrangøren har satt opp sesjoner for de frie foredragene og i utgangspunktet vil alle som får sitt abstrakt akseptert, få fremføre sin presentasjon muntlig.

Frist for innsendelse av abstrakt til årets høstmøte er 7. september 2024 (ny frist).

Hvordan skrive abstrakt?

Eks:

Bilde av oppsett for abstrakt

 

Hvordan sende inn abstrakt?

For å sende inn abstrakt til godkjenning, må det sendes som vedlegg på e-post til: abstract@nafweb.no innen angitt frist. Angi navn og e-post adresse til den forfatteren som Forskningsutvalget skal korrespondere med. Ta kontakt med Forskningsutvalget (abstract@nafweb.no ) dersom du ikke har mottatt en vurdering av abstraktet innen 21. september.

 

Husk:

En vesentlig del av Høstmøtet er presentasjon av egen forskning og kasuistikker. Hensikten med dette er å informere kolleger om hva som drives av vitenskap rundt om på sykehusene og derved muligens anspore andre til å gjøre liknende arbeider.

All forskning som gjøres av anestesiologer er anestesiologisk forskning!

 

Husk å melde deg på Høstmøtet.

 

LYKKE TIL!